Στόχοι - Ntasios Sweet Art

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Η εταιρεία

Στόχοι της NTASIOS SWEET ART

Μέσα από την συνεχή έρευνα και την εκπαίδευση του προσωπικού μας στοχεύουμε σε νέες πρωτιές και καινοτομίες παρουσιάζοντας ανοδική πορεία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνή επίπεδο.
To 2005 και έπειτα από νέο εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων προχωρήσαμε σε καθετοποίηση της παραγωγής έτσι ώστε να είμαστε οι μοναδικοί που βρισκόμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ακόμη και αυθημερών.
Βέβαια η ταχύτερη εξυπηρέτηση δεν είναι το μοναδικό μας αποκλειστικό χαρακτηρισιτκό.

Κατασκευασμένα από υλικά πρώτης επιλογής, η φιλοσοφία μας, συνδυάζει αρμονικά τις παραδοσιακές αξίες, τον σεβασμό στον πελάτη, την προσήλωση στην ποιότητα και την καλαισθησία με τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας.   

Τα προϊόντα μας - ένα μίγμα Ανατολής και Δύσης συνδυάζωντας την Ευρωπαϊκή σχολή ζαχαροπλαστικής με συνταγές που ριζώνουν στα παλιά νοικοκυριά της Μακεδονίας. Με τις γεύσεις μας, γλυκαίνουμε όλους αυτούς που αναζητούν την απόλυτη ποιότητα στα γλυκά, τα αλμυρά, τα παγωτά, τα σιροπιαστά, τα σοκολατάκια, τα δώρα και το catering.

Για την πραγματοποίηση του επιχειρησιακού της σχεδίου, το οποίο είναι σταθερό στους στόχους του, σαφές αλλά και ευέλικτο ώστε να επεξεργάζεται συνεχώς νέα πεδία δράσης και να βελτιώνει τις μεθόδους τυποποίησης του υπάρχοντος συστήματος, η εταιρεία θεωρεί απαραίτητη την πιστοποίηση της κατά τα πρότυπα ISO & HACCP. 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού