Η Εταιρεία - Ntasios Sweet Art

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Η εταιρεία

NTASIOS SWEET ART

Η Βιοτεχνία γλυκού -  παγωτού Ντάσιος Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Ντάσιο το 1982. Από τότε, η πορεία της εταιρείας είναι σταθερά ανοδική. Αυξάνοντας την ποικιλίατων προϊόντων και βελτιώνοντας τους τρόπους εκτέλεσης των συνταγών, κατόρθωσε να παράγει μοναδικά προϊόντα σταθερής ποιότητας.  Τα γλυκά και παγωτά που παράγει η εταιρεία, καλύπτουν πολύ μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών συνταγών αλλά και νέων γεύσεων, σε αντίστοιχα μεγάλη ποικιλία τιμών. Με 550 διαφορετικά είδη καλύπτει μεγάλο φάσμα των προτιμήσεων  των καταναλωτών σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Όλα τα είδη παράγονται στους ιδιόκτητους χώρους της εταιρείας, ώστε να υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος σε όλα τα στάδια παραγωγής, με σκοπό να προσφέρονται στους πελάτες ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

Η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς, θα εξυπηρετεί την περιοχή της Αττικής καθώς και την νησιωτική Ελλάδα απο το υποκατάστημα της στην Αθήνα,και με τον διακριτικό τίτλο NTASIOS SWEET ART.

Για την πραγματοποίηση του επιχειρησιακού της σχεδίου, το οποίο είναι σταθερό στους στόχους του, σαφές αλλά και ευέλικτο ώστε να επεξεργάζεται συνεχώς νέα πεδία δράσης και να βελτιώνει τις μεθόδους τυποποίησης του υπάρχοντος συστήματος, η εταιρεία θεωρεί απαραίτητη την πιστοποίηση της κατά τα πρότυπα ISO & HACCP.


Εμείς, η βιοτεχνία Ntasios Sweet Art παρέχουμε
εγγυημένα αγνές, απολαυστικές εμπειρίες στους πελάτες μας.


Αφού ολοκληρώσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, ζητείστε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας με τα οποία γλυκαίνουμε όλους αυτούς που αναζητούν την απόλυτη ποιότητα στα γλυκά, τα παγωτά, τα σιροπιαστά, τα σοκολατάκια, και τα δώρα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΤΑΣΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα
και έχουν δημιουργήσει παράδοση στη ζαχαροπλαστική.
Παραδοσιακές συνταγές, αλλά και νέες καινοτόμες ιδέες που προτείνονται στα εργαστήριά μας
έχουν παραχθεί υπό απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες και με τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού